Atheneum Herzele, Bs De Trampoline en KazKlaszamelen 1.550 euro in voor Foundation Jana De Koker

herzele-actie-warsmte-week-kazklas-atheneum-herzele-en-sbs-de-trampolineHet initiatief kaderde in De Warmste Week. Op het Atheneum Herzele, Bs De Trampoline en KazKlas werden wafels, pannenkoeken en warme chocolademelk verkocht tijdens de speeltijden en er was ook een kerstrozenverkoop.

Foundation Jana De Koker zamelt speelgoed in voor kinderen die in het ziekenhuis verblijven. Tot slot van de actie gingen de leerkrachten en leerlingen van de drie scholen vorige week vrijdag naar het OLV Ziekenhuis Aalst Asse Ninove. Ze hadden cadeautjes bij voor de patiëntjes van de kinderafdeling.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X