Ploegvoorstelling Bike-Advice Cycling Team 2017

15741285_10154057874577541_2841869794139708006_nGisterenavond werden de renners-sters van het Bike-Advice Cycling Team voorgesteld, dit ging door in café De Garage Heurne in Oudenaarde. 

‘Bij het oprichten van het Bike-Advice Cycling Team, was het in de eerste plaats de bedoeling om een team voor masters op te richten’, aldus ploegleider Nick Vandecauter. ‘Niet alleen om mijzelf en Kurt De Roose onderdak te geven, maar ook enkele van hun collega’s, vrienden en crossers. Dat verliep zo goed, dat ze van de Fun-Klasse sinds vorig jaar overgegaan zijn naar een VZW, waardoor er ook renners-sters van andere categorieën konden aantreden.’ — met Tom Weytens, Franky Vanhonsebrouck, Mathias Declerck, Simon Hoste,Elio Clarysse en Matteo De Smet.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X