Ploegvoorstelling 2017 Tarteletto – Isorex Continental Cycling Team Elite Zonder Contract en Beloften

 

superano-ham-isorex-tarteletto-cont-ploegvoorstelling-1

De ploegvoorstelling vond vorige week maandag plaats van Tarteletto – Isorex Continental Cycling, in de hoofdgebouwen van NV Holeki in Wetteren. Ploegleider Peter Bauwens had een grote verrassing in petto, Hij kon namelijk niemand minder dan de ‘Leeuw van Vlaanderen’ Johan Museeuw strikken als technisch directeur. Zoon Stefano Museeuw zal van af 1 januari ook de kleuren van Tarteletto-Isorex verdedigen in het veld.

‘Ik wil mijn ervaring doorgeven aan de renners’, klonk het bij de gewezen wereldkampioen in een reactie. ‘Ik zal de parcoursverkenningen voor mijn rekening nemen en op stage zal ik meefietsen.’

Vanaf 1 januari wordt gestart met volgende renners in het veld: Thomas Van De Velde, Jenko Bonne en Quincy Vens, Stefano Museeuw, Jonas De Groote, Vinnie Braet, Niels Derveaux, Kenneth Van Compernolle, Nic Vandekerckhove, Ingmar Uydewilligen en Gosse van der Meer.