Juf Brigitte leerde Velzeke lezen

ddd

Velzeke, 13/01/2017: Gisteren werd in basisschool De Vlinder de 60ste verjaardag gevierd van Juf Brigitte. Ze gaat in juni met pensioen en zal dan bijna 40 jaar in de klas hebben gestaan. Het feest voor juf Brigitte Remory stond in teken van haar verjaardag, haar pensioen op het einde van dit schooljaar en ook het feit dat ze de eerste leerkracht is van de school die 60 kaarsjes mag uitblazen. De directie en haar collega’s zetten haar gisteren letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes. Tijdens haar lange staat van dienst leerde ze zowat gans Velzeke lezen en schrijven werd hier en daar tijdens het feest schertsend opgemerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X