Home Solution Cycling Team voorgesteld in Haaltert

SORI0101.jpg

Sint-Lievens-Esse, 15/01/2017: Het Home Solution Cycling Team werd destijds opgericht met als doel een transparante club uit te bouwen waar regionale renners zich goed voelen en de kans krijgen hun sport te beoefenen in de beste omstandigheden en in een familiale sfeer.


Dit jaar is het opnieuw de bedoeling om de renners te begeleiden naar optimale resultaten zodat ze door een professionele manier van werken een stap hogerop kunnen zetten. Ze zijn actief in de Lotto-Topcompetitie en diverse 1.2 en Ronde wedstrijden in binnen en buitenland. Het team behaalde het voorbije jaar tal van overwinningen in zowel grote als kleine wedstrijden.

Met een totaal van 14 overwinningen in regionale wedstrijden, 2 overwinningen in I.C. wedstrijden en de 3de plaats in de eindstand van de lotto Topcompetitie. Door o.a. deze resultaten konden diverse renners een stagecontract of een profcontract ondertekenen.