Blik op het autosalon, deel 2

honda-civic

Brussel, 15/01/2017: Ook vandaag presenteren we een aantal nieuwigheden van op het autosalon. Onze reporter heeft opnieuw een interessante selectie gemaakt.  

citroenc3

Citro ën C3 = Sinds 2002 verkrijgbaar is dit populair model nu volledig vernieuwd met nog zuinigere motoren handgeschakeld of automaat.

dacia

Dacia = De vernieuwde Dacia Duster is verkrijgbaar als diesel of benzine, handgeschakeld of automaat, aan een interessante prijs.

fiat

Fiat = Fiat kan de bestellingen voor zijn nieuwe Tipo modellen haast niet bijhouden, waaronder een ruime stationwagen ook verkrijgbaar als diesel en met automaat.

honda-civic

 

Honda Civic =   Zottegemnaar Bob Tuybens wist niet waar eerst gaan, ofwel bij de motoren, ofwel om deze gloednieuwe sportieve Civic voor te stellen.

honda

Honda = De Honda X-ADV is zowel een performante scooter als een echte off-road machine met 55 pk vermogen en ook hier komt de automaat volwaardig op het voorplan, zelf schakelen kan natuurlijk ook.

jeep

Jeep = Deze Jeep lijkt een hebbedingetje door zijn blitse lijn en kleur, de hostessen prezen dit model vol vuur en overtuiging aan.

kia-niro

Kia Niro = Een volwaardige hybride deze Kia Niro, al verkrijgbaar vanaf 24.540 euro. Later volgt een plug-in om zelf bij te laden. De uiterst luxueuze en imposante Kia Stinger zou dit jaar het gamma vervolledigen.

man

MAN = Veiligheid voorop bij MAN met adaptive cruise control, camera met 360 ° zicht rondom, alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen en de allerlaatste Euro 6 CE norm, met de minste uitstoot van schadelijke stoffen.

renault

Renault = Deze Renault Scenic wordt een topper met verschillende motorisaties en ook verkrijgbaar als automaat. De automatische schakelingen worden meer en meer gevraagd bij alle merken.

richa

Richa = Richa afkomstig uit Brakel met vestiging in Oudenaarde is nog het enige merk met motorkledij van topkwaliteit aan betaalbare prijzen.

mercedes

Mercedes = De nieuwe GLA in première heeft ook een dieselversie met 109 pk, kost iets meer dan 31.000 euro.