Jong VLD Brakel-Lierde in het nieuw!

small_2958891-2db78583d9817a3d8b446b84a7956785

Brakel/Lierde, 16/01/2017: Nieuw jaar, nieuwe start, nieuw bestuur. Jong VLD Brakel-Lierde stapt 2017 in met een jong en dynamisch bestuur. Het bestuur kent zowel scholieren, studenten, de beginnende werkmens als jonge ouders. ‘Met een mooie waaier aan inzichten en idee ën willen we de jongere in Brakel en Lierde inspireren.’  

Delphine Bogaert, studente Bestuurskunde en Publiek Management neemt de fakkel over als voorzitter. Delphine is al tijdlang actief binnen de jongliberale vereniging, zowel op lokaal, regionaal als nationaal vlak. C éline Haillez staat het bestuur bij als ondervoorzitter en penningmeester. Amber Van den Broecke zal ons allen weten te verbazen als Social Media verantwoordelijke en secretaris.

Politiek secretaris Chiel de Bleeker verzorgt de verslaggeving en zal onze opinie weergeven. Frank Vercleyen wordt verantwoordelijk voor het ledenbeheer. Samen met een resem enthousiaste bestuursleden (Bartel Seghers, Gregory Put, Zeno de Vos, Thomas Nachtegael, Jana Vercruysse, Sarah Baetens en Cedric de Heneau) gaan we met veel energie het jaar in!