Nieuw voorzitter kvlv Balegem

ddl-balegem-kvlv-nieuwjaar-wissel-voorzitster-15

Balegem, 17/01/2017: Januari is een traditionele maand van  vernieuwingen in het verenigingsleven buiten het nieuwjaar wensen, zo ook bij de KVLV afdeling Balegem. Vrijdag stond het nieuwjaarswensen op het programma voor de leden van vrouwen met vaart Balegem.

Ook werd de fakkel doorgegeven van voorzitterschap en werd Mieke Sepelie  in de bloemen gezet voor haar termijn van voorzitster door de nieuwe voorzitster Isabelle Van Liefferinge. Ook het jaarprogramma werd er voorgesteld: hobbyclub naaien ,breien en andere handwerkjes komen aan bod. Bewegen zoals dans voluit, wandelen met geocatching en fietstochten in de zomermaanden. Workshops taarten bakken en koken zijn wederkerende activiteiten met als aanrader de jaarlijkse bus uitstap nog een geheim. (DDL )

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X