Gwendolyn Rutten komt met Oosterzenaars spreken

gwendolyn.png

Oosterzele, 17/01/2017:  Gwendolyn Rutten start met een ronde van Vlaanderen. Op haar ronde zal ze in elke gemeente met mensen in gesprek gaan over dingen die hen nauw aan het hart liggen: hun werk, veiligheid, vrijheid, gezin of hoe ze de toekomst zien. Rutten wil voor oktober volgend jaar in alle 308 gemeenten zijn langs geweest. Op zondag 22 januari houdt ze halt in Oosterzele, als   één van de eerste gemeenten in Vlaanderen.  

Het resultaat van deze ronde worden gesprekken over de grote en kleine dingen van het leven, over problemen en oplossingen. Met uw en onze antwoorden gaat Open Vld aan de slag. Dat is de essentie van politiek.

In Oosterzele kan je in gesprek gaan met Gwendolyn Rutten op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Open Vld plus. Op deze nieuwjaarsbijeenkomst is iedereen welkom. Leden én niet leden.

Wil je iets aankaarten — ga dan zeker het gesprek aan.

 

Wel vraagt de afdeling om (in het kader van de catering) vooraf je aanwezigheid te bevestigen. Dit kan Voorzitter Guy De Smet (0472/81.03.47 – fa551270@skynet.be) of Secretaris Kris Van Der Eecken (0475/.91.37.68 — kris.vandereecken@skynet.be)

 

Locatie: Feestzaal ’t Ganzenhof – Houte 33 – 9860 Oosterzele-Balegem (ingang via parking naast station)

 

—–

Meer info: http://gwendolyndoetderonde.be/ en http://oosterzele.openvld.be/?type=nieuws&id=3&pageid=90109

Contact Filip Michiels 0498 50 01 04