Lesmarathon OLVC Grotenberge

xx

Vrijdag 27 januari is het eindelijk weer zover. Dan gaat op olvc Campus Grotenberge  campus de lesmarathon ten voordele van vzw Benefiet Haïti door. Leerkrachten, leerlingen en vrijwilligers allerhande zetten hun beste beentje voor in een kleurrijk aanbod van workshops.  

De deelnemers aan de marathon— de jongens en meisjes van de derde graad — laten zich sponsoren en zamelen op die manier geld in voor het goede doel. Tussen de workshops door is er natuurlijk tijd voor een natje en een droogje. Een team van enthousiaste leerlingen en leerkrachten zorgt voor de catering zodat alle deelnemers vlot de deadline van 2 u ’s nachts halen.

‘We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk al die helpende handen zijn’, aldus de school in een mededeling. ‘Leerlingen, leerkrachten, vrijwilligers en plaatselijke sponsoren dragen allemaal hun steentje bij om dit initiatief te doen slagen. De opbrengst gaat integraal naar vzw Benefiet Haïti, een schitterend initiatief van een groep verpleegkundigen en andere medewerkers van het AZ Sint-Elisabeth die zelf in het zwaar geteisterde land de handen uit de mouwen steken. Meer info op http://www.benefiethaiti.be/Benefiet-Haiti.aspx