Kleuterturnen Multimove in Zwalm

2016-10-03-ewb-moovie-zwalm-sfeerbeeld-1

Zwalm/Zottegem, 17/01/2017: De Zottegemse turnclub Eikels Worden Bomen laat weten dat het een bijkomende kleuterafdeling is gestart in Zwalm.Deze afdeling is voor kleutertjes van 3 jaar (geboortejaar 2013), zowel jongens als meisjes. De lessen gaan door elke zaterdag van 09u00 tot 10u00.  De lessen van de nieuwe afdeling ‘Kleuterturnen Multimove C Zwalm’ gaan door in de sportzaal in Zwalm en lopen tot eind juni.  Op de eerste les waren begin januari waren er reeds wat kindjes maar er kunnen er nog heel wat bij.  Alle kindjes van 3 jaar, of pas 4 geworden, zijn welkom voor een gratis proefles.

EWB heeft al eenzelfde afdeling in Zottegem,  op zaterdag van 13u00 tot 14u00 maar deze is reeds volzet sinds eind september. In Zwalm heeft EWB al 2 kleuterafdelingen, de A en de B afdeling voor respectievelijk 5- en 4-jarigen.