Nieuwe podia voor Zottegem Atletiek

2017-01-15-lucas-lievensZottegem, 17/01/2017:  Vorig weekend trok Zottegem Atletiek met een grote groep atleten naar  de veldloop in Hamme. Op de modderige ondergrond waren ze goed voor enkele puike prestaties.

Veldoop Hamme

Bij de benjamins meisjes startte Romee Pardaens. Romee liep naar een 13de plaats en behaalde zo een mooie plaats op 37 atleten. Romee haar zus Rani was van de partij bij de pupillen meisjes. Rani Pardaens kreeg een modderig parcours van 1190 meter voorgeschoteld. Rani behaalde een mooie 21ste plaats. Dat de Familie Pardaens gebeten is van de atletiek bewijst Rune Pardaens. Met een grote inzet en onvermoeibare trainingsdrang loopt   hij keer op keer mooie prestaties bij elkaar. Door de modder ploeteren is op zijn lijf geschreven.

Rune werd in Hamme tweede en mocht zo de eerste medaille meebrengen voor Zottegem Atletiek. De man in vorm is Lucas Lievens. Ook in Hamme liep de cadet een schitterende wedstrijd met veel inzicht. Hij won dan ook met tien seconden voorsprong op de tweede. Lucas liep de 2640 meter in 9min en 30 sec. De bronzen medaille was voor Patrick Van Petegem. Bij de masters heren kreeg hij 6920m voorgeschoteld. In dezelfde reeks werd Herman Vandevelde 33ste — Danny Verstockt — 35ste — David Pardaens   – 38ste en Pardaens Dirk — 55ste. Bij de juniores heren werd Wouter Verstockt 8ste.

Aansluiten  bij Zottegem Atletiek?

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.  Voor meer informatie contacteer www.zottegem-atletiek.be of za@val.be!