Boerestraat Balegem wenst nieuwjaar

ddl-nieuwjaar-buurt-boerestraat-balegem-4

Balegem, 23/01/2017: Het begint een traditie te worden dat de inwoners van de Boerestraat op de derde zondag van het jaar op de   middag tijdens een buurtnieuwjaar receptie elkaar een goede gezondheid wensen. Zo een 80 buurtbewoners gingen op de uitnodiging in.  

De nieuwjaarsdrink was voor het gemeentebestuur een  gelegenheid om de buurt te informeren over de vorderingen van de vernieuwing van de straat. Eerste schepen Christ Meuleman gaf meer toelichting: De werken  zijn uitbesteed  aan aannemer de Moor en voor de aanvang van de werken zal er nog een infomoment zijn.’

Iets om naar uit te kijken, zeker voor de fietsers. Binnenkort kan men trouwens veilig fietsen tussen Balegem-dorp en Balegem-zuid, waar al een gedeelte fietspad ligt). Ook de Buke in Zottegem wordt voltooid. (DDL)