Nieuwjaarsreceptie dorpsraad Ophasselt

nieuwjaarsreceptieidegem3

Ophasselt, 25/01/2017: Dorpsraad  Ophasselt organiseerde voor de vierde maal een nieuwjaarsaperitief. Ze wensten iedereen een opperbest, gezond en gelukkig nieuwjaar toe. Een speciaal dankwoord ging naar het eet en praatcaf é ’t Bildeken voor de lekkere hapjes. Ook dit jaar hulden ze hun dorpsraad-leden voor hun vrijwillige inzet van het voorbije jaar. De dorpsraad heeft steeds 1 doel voor ogen, het algemeen belang om deel uit te maken van een grootschalige participatie project waar ze hier in Geraardsbergen hier op zijn en gedragen door vrijwilligers.

nieuwjaarsreceptieidegem2

In 2016 realiseerde deze dorpsraad zeer geslaagde activiteiten, zoals bijvoorbeeld Walmke Brand, fietsregistratie en de historische wandeling dat doorging in het najaar. Voor 2017 staan er alvast enkele activiteiten op het programma: Een lentepoets op zaterdagvoormiddag 18 maart en een herfstwandeling op zondag 22 oktober. (LBG)

nieuwjaarsreceptieidegem1