Oudenaardse drugsdealers opgepakt

logo_politie_vla

Oudenaarde, 25/01/2017: Het parket laat weten dat er in het kader van een gerechtelijk onderzoek 2 personen werden opgepakt door de politiediensten van de PZ Vlaamse Ardennen wegens handel in verdovende middelen in vereniging en inbreuken op de wapenwet  Het gaat om een 33-jarige man uit Oudenaarde en zijn moeder, een vrouw van 59 jaar, eveneens uit Oudenaarde. Naar aanleiding van een huiszoeking bij de vrouw werden oa. 6,5 kg cocaïne en 655 XTC-pillen aangetroffen. Daarnaast werd ook een vuurwapen in beslag genomen.

Beide verdachten zijn zeer goed gekend bij politie en gerecht en maken reeds het voorwerp uit van lopende gerechtelijke onderzoeken wegens gelijkaardige feiten. Zij worden deze namiddag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde. Het parket vordert hun aanhouding.

X