Ploegvoorstelling nieuw Team Image 4U-Trek Cycling Team

 

ploeg-met-staff

28/01/2017: Zaterdagavond werd het nieuwe Team Image 4U-Trek Cycling Team, voorgesteld te Destelbergen. Een fiere Timothy Vermeeren ( General Manager ), stelde zaterdagavond zijn nieuwe ploeg voor Image 4U-Trek Cycling Team, een Team met 10 beloften en 10 elite zonder contract. ย 

Het Image 4U-Trek Cycling Team; kweekvijver van talent. Wil ook in 2017 op internationaal niveau meestrijden voor de prijzen . Timothy Vermeeren, ex-wielrenner en bezieler van het project, vertaalt zijn passie voor de sport in visie voor de ploeg. Na vruchtbare gesprekken met de sponors Trek en Image 4U, heeft hij nu de juiste partners onder de arm, om de ploeg vorm te geven.

Het Image 4U-Trek Cycling Team ontdekt en stimuleert jong wielertalent, zodat deze renners kunnen doorgroeien tot elite zonder contract of prof renners. Om goede beloften binnen een termijn van twee jaar te laten doorstromen, blijft elke renner maximum 2 jaar in het Team. Deze doorstroming cre รซert ook weer plaats voor nieuwe wielertalenten. Trainer Niels Trio begeleidt de renners persoonlijk. Hij wendt zijn inzicht aan om hen klaar te stomen, voor het volgende seizoen, en voor de volgende stap in hun carriรจre. De renners zullen een mooi programma voorgeschoteld krijgen. Ze krijgen de kans zich in regionale, nationale en internationale wedstrijden in de kijker te rijden. Voor 2017 mikken ze op 5 overwinningen, gezien het talent in de ploeg.

 

Staff:

Timothy Vermeeren / General Manager

Alessandro Soenens / Sports Director

Kurt Soenens / Sport Director

Joyce Jason Ghijs / Creative Director

Gilles Nicaise / Financial Director

Tessa Pauwels / Public Relations

Isabelle De Clerk / Head Soigneur

Indy Guillemaere / Soigneur

Mario Matthijs / Soigneur

Jennifer Vandennest / Soigneur

Cindy Verhavert / Soigneur

Kevin Truyaert / Mechanic

sized_1-rudy9414

Renners:

Alex Colman โ€” Gilles Coorevits โ€” Stijn De Vriese โ€” Lukas Deduytschaever โ€” Arno Dehem โ€” Dennis Demaertelaere โ€” Niels Dhaese โ€” Lowie Donck โ€” Michael Jonckheere โ€” Lukas Lamberechts โ€” Jonas Moens โ€” Jamie Pattyn โ€” Tim Poriau โ€” Thomas Tavernier โ€” Giovanni Treve โ€” Bjarne Trio โ€” Niels Trio โ€” Seppe Vangheluwe โ€” Jens Verhaegen โ€” Soren Verhaegen.

 

Schietecatte Rudy

X