Homans te gast op nieuwjaarsreceptie N-VA Zottegem

thumb_img_7662_1024

Zottegem, 29/01/2017: De nieuwjaarsreceptie van  N-VA Zottegem  was vrijdagavond met meer dan 150 aanwezigen een succes te noemen. De gasten werden ontvangen in Brasserie De Kring op de markt in Zottegem, vice minister-president Liesbeth Homans was de gastspreker.  

Zowel lokale als Vlaamse thema’s kwamen aan bod. Na afloop werd nog gezellig nagepraat met een glas aangeboden door de fractie. Matthias Diependaele kijkt bijzonder trots terug naar vrijdagavond: “Het doet enorm deugd dat we op dergelijke gelegenheden mogen merken dat onze bestuursploeg als een hechte vriendengroep aan elkaar hangt. We kunnen het serieuze werk naadloos laten aansluiten op een gezellig feest onder vrienden. Met deze ploeg staan we sterker dan ooit in onze schoenen.”

Voorzitter Tom Van Cauwenberge: “Jammer genoeg hadden we ook minder goed nieuws te melden aan onze talrijk aanwezige leden en sympathisanten. We nemen ook afscheid van Sarah Aelbrecht. Zij verhuist naar Wetteren bij haar vriend. Het zal moeilijk zijn om zo’n werkkracht en goeie vriendin in onze ploeg te vervangen.”

X