Soepcaf é Ninove wint Groene Pluim

sori0044

Ninove, 29/01/2017: Op zaterdag 28 januari nodigde de lokale afdeling van Groen in Ninove leden en sympathisanten uit voor hun nieuwjaarsbrunch. Dit jaar kregen ze het bezoek van de nationale voorzitter Meyrem Almaci. De groenen maakten van de gelegenheid gebruik om hun jaarlijkse groene pluim uit te reiken, een erkenning voor een sociaal en ecologisch Ninoofs initiatief, waar ook een geldprijs aan vasthangt ter waarde van 150 euro. sori0047

De winnaar van de groene pluim was dit jaar het Soepcaf é Ninove. De vrijwilligers van het Soepcaf é verzorgen op regelmatige basis een vegetarische maaltijd met voedseloverschotten en trachten op die manier ook voedselverspilling tegen te gaan, alsook sociale verbondenheid te stimuleren. Een mooie prijs voor een schitterend initiatief!’