Groen Merelbeke reikt Groene Pluim uit aan Popelin Lyceum

 

Groen Merelbeke half formaat.jpg

Merelbeke, 30/01/2017: Groen Merelbeke schonk vorige week de Groene Pluim 2017 aan het Poppeling Lyceum, d é brede school in Merelbeke. Dat gebeurde op de nieuwjaarsreceptie van de partij in GC Groenendal. Directeur Pascal Van Hoecke nam de Groene Pluim in ontvangst. Het lyceum is een school met een afspiegeling van onze omgeving. De terreinen en de gebouwen worden opengesteld voor de lokale gemeenschap, de buurt en het middenveld. Of het nu gaat over repetities voor een koor, vakantielessen voor kinderen met taalachterstand, onderdak voor het plaatselijke Voedselteam,-de muziekschool,-de fitclass, de imkersvereniging, de buitenschoolse kinderopvang, …

pascal-van-hoecke-half-formaat

 

Maar de school kan ook uitpakken met heel wat projecten zoals samentuinen, renovatie van de lokalen van de jeugdverenigingen, hulp bij de stedenband met Toucountouna in Benin   om er de ICT infrastructuur van het gemeentehuis in orde te krijgen,…. Telkens opnieuw probeert de school zich te verbinden met allerhande projecten en opstartende initiatieven in onze gemeente.