Nieuwjaarsreceptie Forza Ninove

 

sori0026

Ninove, 31/01/2017: De kantine van KVK Ninove zat zondagnamiddag bomvol voor de nieuwjaarsreceptie van Forza Ninove. Voorzitster Ilse Malfroot keek tevreden terug op het voorbije jaar. De partij groeide tot boven de 700 leden.

sori0016

Ilse Malfroot maakte duidelijk dat een keiharde oppositie helpt en dat het stadsbestuur op die manier wordt opgejaagd om voorstellen van Forza Ninove goed te keuren. Fractieleider en Senator Guy D’haeseleer gaf het startschot voor de verkiezingscampagne en maakte de honderden aanwezigen duidelijk dat 2018 een scharniermoment is. “In 2018 moet er een ander en beter bestuur aan de macht komen die de problemen daadwerkelijk aanpakt en een toekomstvisie ontwikkelt voor onze stad, zodat we opnieuw fier kunnen worden op Ninove.”

sori0026
Ook gewezen gemeenteraadslid Werner Somers werd door het bestuur in de bloemetjes gezet en geprezen voor zijn jarenlange inzet voor de partij en de Ninovieters. Hij kreeg een mooie cartoon overhandigd, hijzelf deed er 2 gratis vaten bovenop. Werner Somers zal achter de schermen blijven meewerken en misschien later zelfs terugkeren.

jurgen
Ook de zaakvoerder van JDS-Sport, Jurgen De Schrijver, werd warm onthaald en nam kort het woord. Jürgen De Schrijver riep iedereen op om, net als hij, niet langer aan de kant te blijven staan en mee te werken met Forza Ninove. Hij zal een werkgroep voorzitten die de belangen van de Ninoofse Middenstanders op politiek vlak zal verdedigen. Tijdens de receptie kochten 34 Ninovieters een lidkaart van Forza Ninove waardoor de teller op 750 staat.

sori0033

Guy D’haeseleer kondigde aan dat hij binnenkort nog een aantal andere opmerkelijke nieuwkomers zal voorstellen.’