Winkelcentrum op de Brakelsesteenweg? Sp.a Ninove wil uw stem horen

16114745_736520136513706_79386637921880510_n
Ninove, 31/01/2017 – PERSBERICHT Sp.a Ninove – Jaarlijks nog eens een miljoen extra wagens op de Brakelsesteenweg voor een winkelcentrum van 10.000m ²? Dat lijkt ons geen goed idee. Sluit u aan bij het protest en teken bezwaar aan tegen dit waanzinnig project! Tot en met vrijdag 3 februari kan u een bezwaar indienen tegen de bouwaanvraag voor de wegenwerken voor het retailcentrum op de Brakelsesteenweg. De ontsluiting van het winkelcentrum gebeurt door twee keerlussen, waardoor het half miljoen bezoekers dat het centrum wil aantrekken twee keer over het rijvak richting Brakel moet — 1 miljoen extra wagens dus op een stuk van ons wegennet dat nu reeds verzadigd is.
Bezwaar indienen tegen dit project kan tot en met 3 februari eenvoudig via het document dat terug te vinden is, op de website van Spa Ninove: u vult uw persoonlijke gegevens onderaan de tekst aan en bezorgt dit per mail en tegen ontvangstbevestiging aan ruimtelijke.ordening@ninove.be . Schriftelijk bezwaar indienen kan eveneens door een ondertekend exemplaar te bezorgen op het stadhuis — opnieuw tegen ontvangstbewijs.

Meer info op de website van Spa https://www.s-p-a.be/artikel/een-miljoen-extra-wagens-op-de-brakelsesteenweg-la/