Halve eeuw lid van Gezinsbond Sint-Maria-Oudenhove

20170127_215435

Zottegem, 01/02/2017: Op zaterdag 28 januari gaf gezinsbond St-Maria-Oudenhove hun nieuwjaarsetentje voor de leden. Traditioneel werden daar ook de leden in de bloemetjes gezet die reeds 5 jaar, of een veelvoud hiervan, lid zijn van de gezinsbond. 

Dit jaar kwamen 24 gezinnen in aanmerking. De aanwezige leden ontvingen een geschenkbon van Albert Heyn. Met enige trots werd Mevrouw Léa Lapage extra gevierd. Zij is dit jaar reeds 50 jaar lid van gezinsbond SMO. Dit is een unicum in de geschiedenis van deze gezinsbond. Wij wensen haar van harte proficiat met dit jubileum!

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X