Sint-Lievens-Houtem, De vzw Vlaamse Moto Seingevers organiseert op zondag 19 februari 2017 de openingsdag van het nieuwe seizoen.

logo-final-vmsg-2

De vzw Vlaamse Moto Seingevers organiseert op zondag 19 februari 2017 de openingsdag van het nieuwe seizoen. De openingsdag gaat door vanaf 9, in Sint-Lievens-Houtem aan het Marktplein, in feestzaal De Kring. Tijdens deze dag geven we motorrijders de kan om kennis te maken met ons hobby “begeleiding met de moto van groepen die gebruik maken van de openbare weg”.

Ons aanbod wat betreft begeleidingen is uitbreid van wielerwedstrijden, wielertoerisme, triatlons tot oldtimers tractoren en truckruns. Een theoretisch overzicht van de werking van de vzw en praktische oefeningen met de moto staan op het programma van de dag. Uw aanwezigheid aankondigen is aangewezen.

x

Alle info via www.vlaamsemotoseingevers.be – https://www.facebook.com/Vlaamsemotoseingevers.be/

https://www.youtube.com/channel/UCMO5rFPY4Uh4VsUTGrXbvBw

Met sportieve groeten,
Dirk Blanchart – voorzitter
Vlaamse Moto Seingevers vzw

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X