Wedstrijd gymnastiek Turnkring Geraardsbergen

lbgturnen1

Geraardsbergen, 01/02/2017: Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2017 organiseerde Turnkring Geraardsbergen in samenwerking met de Gymnastiek Federatie Vlaanderen en de stad Geraardsbergen een wedstrijd gymnastiek voor het I-niveau in sporthal De Veldmuis te Nederboelare. 

Dit was het instapniveau voor jonge gymnasten: de 8-jarigen turnen in de categorie I8, de 9-jarigen in de categorie I9. Zij turnden aan vier toestellen: grond, barre, sprong en balk. Afhankelijk van de totaalscore op deze vier toestellen halen zij een bronzen, zilveren of gouden medaille. Meer dan 300 gymnasten uit het Vlaamse landsgedeelte namen deel aan deze wedstrijd deel. LBG

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X