Zottegems Gemeenteraadslid Diependaele doet het een maand zonder

touneeminerale

Zottegem, 01/02/2017 – PERSBERICHT – Vlaams N-VA-fractieleider Matthias Diependaele en liefst 15 leden van zijn fractie doen mee aan Tournée Minerale. Dat is een initiatief van Stichting tegen Kanker en De DrugLijn om in februari geen druppel alcohol te drinken. Goed voor lichaam en geest, én de portefeuille. Ondertussen doen al ruim 114.000 Vlamingen mee met Tournée Minerale. Het wil ons vooral bewust laten worden van onze alcoholconsumptie en laten zien wat een maand zonder met je lichaam en geest doet. Tegelijkertijd wordt via de actie geld ingezameld voor broodnodig kankeronderzoek. Matthias Diependaele zet dan ook graag zijn schouders mee onder het initiatief.

“Ik ben wel niet aan mijn proefstuk toe”, zegt Matthias Diependaele. “De voorbije jaren hield ik samen met vrouw al eens een alcoholvrije maand. Nu samen met duizenden anderen, herhaal ik dat voornemen graag”.

Een maand geen alcohol nuttigen is een hele opgave, zeker als politicus. Diependaele roept zijn stads- en streekgenoten dan ook op om hem niet te veel in de verleiding te brengen. “Al blijft het toegelaten om in geval van traktatie wel te genieten van een pintje op mijn kosten”, lacht Diependaele.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X