18 feb 2017: 2ehandsbeurs & kindermarkt, gezinsbond SMO Zottegem

twedehandsbeursbond.png

Op zaterdag 18 februari 2017 organiseert de « Gezinsbond », afdeling Sint-Maria-Oudenhove opnieuw een tweedehandsbeurs en kindermarkt.

Baby- kinder- en jongerenkledij, speelgoed, boeken, babyuitrusting (o.a. buggy’s, speelparken, autostoeltjes …), kinderfietsjes, sportartikelen zullen er te koop worden aangeboden. Op de kindermarkt kunnen de kleinsten onder ons hun speelgoed zelf verkopen.

Iedereen is welkom in het Ontmoetingscentrum, Hazestraat 2, St.-Maria-Oudenhove, en dit van 9.00 tot 13.00. De toegang is gratis.

Hebt u ook kinderspullen te koop en wenst u ook deel te nemen aan de beurs dan kan u voor alle informatie en inschrijving terecht bij

Veerle Beerens : 055/60.30.62

veerleken_beerens@hotmail.com

Er wordt gewerkt met standplaatsen. Bij de inschrijving zal u door de verantwoordelijke een inschrijvingslijst samen met genummerde etiketten overhandigd worden of via mail (zelf af te printen) doorgestuurd worden. Gelieve de originele opmaak van zowel de inschrijvingslijsten als de etiketten te gebruiken. Op de etiketten vermeldt u de prijs en deze etiketten dient u goed zichtbaar te bevestigen aan de kledingstukken of de aangeboden koopwaar. Op de inschrijvingslijsten dient naast het overeenstemmende nummer de omschrijving van het artikel vermeld te worden samen met de prijs. Tussen 8.00 en 9.00 uur kan u hetgeen u wenst te verkopen binnenbrengen in het Ontmoetingscentrum. Dit zal door uzelf worden uitgestald op de genummerde standplaatsen. Per inschrijving zal één tafel worden toegekend. (ong. 1,50m x 1,00m). Wenst u meerdere tafels dan dienen meerdere inschrijvingen te gebeuren. De verkoop gebeurt anoniem. Verkoop door de ingeschrevenen zelf zal dan ook niet toegestaan worden.

De kindermarkt is alleen bedoeld voor onze kinderen. Tweedehandskledij of andere baby-spullen zoals kinderzitjes, speelparken, autozitjes … kan daar dan ook door de begeleidende ouders niet verkocht worden.

Na 13u00 en tot 14u00 kan u de niet verkochte waar terug afhalen in het Ontmoetingscentrum. Na 14u00 sluiten wij onherroepelijk de deuren. U gelieve tevens uw lijsten, de uitbetaling en het wisselgeld ter plaatse te controleren. Klachten allerhande zullen nadien niet meer aanvaard worden. Het bestuur kan

eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor het verlies (of eventuele diefstal) van kledij of andere aangeboden koopwaar.

folder-tweedehandsbeurs-18febr17