Wifi-netwerk Sint-Barbara College Zottegem uitgebreid

tablets_oc_trap_4

Zottegem, 05/02/2017: De respectievelijke oudercomit és leverden opnieuw en inspanning om het ICT-beleid van de school verder vorm te geven. Naast het vaste netwerk met een PC-klas en een paar desktops per klas werd ook in de afdeling Trapstraat van het Sint-Barbaracollege onlangs werk gemaakt van een draadloos WIFI netwerk.

Dit is een belangrijke stap voor IT medewerker Wim Decock om tablets te integreren in de klaspraktijk.  De meeste klassen hadden reeds 2 of meer Microsofttablets ter beschikking van de kinderen voor allerlei toepassingen en zeker voor het oefenplatform kweetet.be.

De nieuwe investering behelst 54 Lenovotablets, waarbij de keuze werd bepaald op basis van duurzaamheid en levensduur. Een trotse voorzitter Pieter De Vuyst mocht namens zijn oudercomit é op woensdagavond 1 februari directeur Marc De Groote en zijn team van de afdeling Trapstraat een eerste levering overhandigen, indachtig de slogan van het huis: ‘School van uw toekomst’! En nu aan de slag!’