De Beiaard online: Aantal bezoekers na 1 maand

Een maand na de lancering van de digitale ‘De Beiaard’ (6 januari 2017) genereerden ruim 46.000 bezoekers samen 250.000 ‘weergaves’ . 

Om dat tweede cijfer juist in te schatten: één ‘weergave’ telt per apart geopende pagina, de tekst en eventuele afbeeldingen inbegrepen. Wanneer een bezoeker foto’s in een aparte pagina gaat bekijken (een fotoreportage waarbij afbeeldingen elk appart worden getoond) tikt ook dat aan als een ‘weergave’. We beperken het aantal foto’s per reportage. 

In naam van alle redactieleden: dank aan iedereen die interesse toont in ‘De digitale Beiaard’. We publiceren het nieuws en brengen de Vlaamse Ardennen in beeld, zorgen tegelijk voor duiding met uitgebreide reportages en artikels. 

Dank aan alle vrijwillige medewerkers en sympathisanten die berichten, foto’s, tekst en columns insturen. Een speciale dank aan de professionele fotografen en vaardige schrijvers die hun mooiste beelden, en boeiendste belevenissen, met u delen. 

Bent u handig met woorden? Heeft u een beeld vastgelegd? Wilt u iets vertellen of was u getuige van een belevenis? Contacteer dan de redactie. Misschien bent u de correspondent die we zoeken, voor uw wijk of gemeente.

Pieter en Carl,  eindredacteurs