Everbeek, De Kleppe: Kunsttentoonstelling voor het goede doel

de-kleppe-versie_1-1single

Everbeek, 07/02/2017: Aanstaande vrijdag is er de vernissage van een kunsttentoonstelling ten voordele van het goede doel, Zorgvakantiecentrum De Kleppe voor mensen met een mentale, fysieke of financi ële beperking.

De opbrengst van de verkoop gaat naar het verder uitbouwen van de interactieprojecten met therapiedieren. De vernissage wordt geopend op vrijdag 10 februari om 19u30 (enkel op uitnodiging). De tentoonstelling is te bezichtigen op zaterdag 11 en zondag 12 februari van 13 tot 18u en van maandag 13 tot donderdag 16 februari van 10 tot 12u en van 14 tot 20u.de-kleppe-image007

Zorgvakantiecentrum De Kleppe voor mensen met een mentale, fysieke of financi ële beperking, organiseert een tentoonstelling en verkoop van kunstwerken gemaakt door in het vakantiecentrum verblijvende gasten, aangevuld met meer dan 45 kunstwerken geschonken door kunstenaars uit de regio Geraardsbergen-Brakel-Lierde-Oudenaarde.