PASAR Zottegem: Geutelingenwandeling in Elst.

pasar-elst

Zottegem, 11/02/2017: PASAR Zottegem organiseert op zondag 19 februari 2017 de Geutelingenwandeling te Elst. De geuteling is een oude traditie van het dorpje Elst en staat op de lijst van unieke streekspecialiteiten in Europa.

Alleen in een korte periode rond 9 februari, de feestdag van de H. Apollonia, giet men de geutelingen. Zoals de traditie het wil worden ze gebakken in een oven met langs beide kanten een houtvuur.pasar.png

We maken een prachtige wandeltocht langs landelijke wegen in dit prachtig stukje Vlaamse Ardennen. We genieten van het natuurschoon en mooie vergezichten. Onderweg genieten we van een drankje en een hapje.

Nadien kunnen we vrijblijvend geutelingen smullen.(niet in de prijs inbegrepen)

Afstand: circa 8 km

Plaats — uur: Start aan de kerk van Elst ( Brakel) om 14u00

Deelname: leden: 2 euro

Niet-leden: 3 euro
Kind < 12 jaar: gratis

Info: Monique en Roland Goossens — De Clercq

rogoosse@telenet.be 

09/3604418

www.pasar.be/zottegem