‘Bienvenue chez les Ch’tis’met Grijze Geuzen Zottegem

bienvenue_chez_les_chtis

Zottegem, 11/02/2017: De Grijze Geuzen Zottegem starten opnieuw met hun “Cinema Kreim Freis”. De eerste van drie zal plaatsvinden op donderdagnamiddag 16 februari aanstaande om 14u00 in het Lokaal Dienstencentrum: de komedie ‘Bienvenue chez les Ch’tis’.

1439460738

 

We bekijken een boeiende film door een existentiële bril : een fijne ontmoeting met koffie, thee en een stukje taart en een goeie babbel. Bienvenue chez les Ch’tis, een goedlachse komedie die je achterlaat met een warm gevoel. Vol grappige woordspelingen, slapstick en liefdevol lachen met de Noord-Fransen … die voor ons Belgen zéér herkenbaar zijn. De meest succesvolle Franse film aller tijden. Iedereen is van harte welkom en de inkom bedraagt 3,- € voor de leden en 4,- € voor niet-leden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X