Omleiding tussen S.M. Oudenhove en Zottegem (#voorflandriens)

a omleiding faliestraat richting zottegem IMG_1151.jpg

Zottegem, 11/02/2017: Wie via De Bonte en de Faliestraat naar Zottegem wil rijden kan tussen 13/02 en 09/03/2017 niet via Erwetegem de stad van de Ronde bereiken, maar wordt verplicht om via de heuvelflanken van St-Goriks-Oudenhove zijn rijkunsten op de proef te stellen. Wees voorzichtig…

x

Hou rekening met mogelijk gevaarlijke verkeerssituaties waarbij zowel personenvervoer als ook het zware vrachtvervoer (+3.5 ton) van en naar Zottegem door de dorpskernen van St-Maria en St-Goriks-Oudenhove wordt gejaagd.

Bedenk tijdens eventueel winterweer: U komt langs ferme bochten en daalt via kronkelwegen de hellingen af. De omgeving en de dorpskern van ‘Sente Geurens’ is nauwelijks op doorgaand verkeer berekend. Gelukkig zijn er enkele leuke kroegen en eethuizen voor wie het allemaal niet meer ziet zitten of voor wie plots beseft dat dit een wondermooi stukje Vlaamse Ardennen is.

Er zijn alternatieve routes:
Wie rijdt via Brakel kan de N415 nemen tot aan de N454 en zo snel in Zottegem geraken. Zwaar vervoer of iedereen die via de N8 komt, kan in een wip langs de gewestweg N42 Zottegem bereiken.

En als je een ferme winterwandeling wil maken langsheen de meest pittoreske locaties,… kom dan gerust naar onze mooiste dorpjes, parkeer je veilig (buiten de dorpskern) en trek je stoutste schoenen aan. Je zal het je niet beklagen.

SjK

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X