Grotenbergse kleuters beloven elkaar eeuwige trouw

dsc_0283

Grotenberge, 15/02/2017:  In de kapel van het rusthuis OLV Ter Veldbloemen in de Meerstraat in Oosterzele legden de kleuters van de 3de kleuterklas van VBS Grotenberge hun vriendschapsbeloften af. Zes koppeltjes beloofden voor altijd elkaars vriend te zijn, met elkaar te spelen en bij verdriet elkaar te troosten. De bewoners van het rusthuis woonden de plechtigheid bij. Daarna volgende een receptie met een door de bewoners klaargemaakt dessertenbuffet. Tot slot werd er nog gedanst. Er werd ook een plechtigheid gehouden in de kerk van Grotenberge. Daar beloofde ook zes koppeltjes eeuwige vriendschap. De kleuters uit de 1ste, 2de keuterklas en het speelhuis woonden de ceremonie bij. Nadien was er voor hen ook een feest met een natje, een droogje en een dansje. Iedereen kon deze Valentijn met een groot hart afsluiten.