Filmkalender Lierde: Belgica

lierde belgica.jpg

Lierde, 16/02/2017, persbericht: Beste filmliefhebber, Belgica is de volgende film van onze filmkalender 2017 — op 21 februari 2017

Jo en Frank zijn twee broers die totaal verschillend zijn. Jo is een kleine magere twintiger met artistieke ambities die er uiteindelijk voor gekozen heeft om een caf é in Gent te openen. Frank is zijn grote broer, zowel in ouderdom als fysiek. Frank is net vader geworden, is eigenaar van een autohandel en heeft het plan een eigen huis te bouwen.x

Toch is Frank niet tevreden met zijn leven. Wanneer Frank het caf é van Jo bezoekt, besluiten ze om samen het caf é verder te zetten. Jo kan Franks hulp goed gebruiken en Frank houdt van het nachtleven. Samen bouwen ze caf é Belgica, een bruine kroeg, uit tot het centrum van het uitgangsleven in Gent. Echter, hoe beter de zaken gaan, hoe meer de broers van elkaar verwijderd geraken.

De volgende film (maart) is naar al oude gewoonte op de 2de dinsdag van de maand nl. 14 maart

Hopende u op één of al onze filmavond(en) te mogen begroeten

Met vriendelijke groeten

Lieve Henau
Cultuurmedewerker gemeente Lierde