Vrije Basisschool Klim-Op plantte bomen in Cotthem

cothem bomen planten DSC_2616.JPG

Sint-Lievens-Houtem/Cotthem, 16/02/2017: Samen met Vlaams minister van Natuur Joke Schauvliege, gouverneur Jan Briers, burgemeester Lieven Latoir, milieuschepen Tim De Knyf en de overige  scholen in Sint-Lievens-Houtem, hielpen ook de leerlingen van Klim-Op mee om meer dan 10000 bomen te planten in Cotthem.  

x
Omdat de school het belangrijk vindt dat  leerlingen gesensibiliseerd worden voor natuur en milieu, werkte ze graag mee aan de actie. MOS-juffen Griet en Colette en de leerlingen van het derde en vierde leerjaar trokken gewapend met schoppen en laarzen naar Cotthem, waar op een paar uur tijd de klus gekaard werd. Over enkele maanden gaan ze zeker eens kijken of alle bomen groeien!

Jo Dedeurwaerder, directeur.