Groepssessies voor beginnende lopers bij Joggingclub Oosterzele

ddl-oosterzele-start-to-run-1

Oosterzele, 20/02/2017: Joggingclub Oosterzele legt een reeks begeleide groepssessies in voor beginnende lopers. Je start als leek en dankzij de deskundige begeleiding kan je na 10 weken 5 km in je eigen tempo aan. 

ddl-oosterzele-start-to-run-2

Met de aanvang van de lente is dit het ideale moment om iets aan de conditie te doen. Dit kan op maandagavond om 19 u vanaf 20 maart 2017 tot 5 juni. Samenkomst aan de sporthal De Kluize waar kleedkamers en douchen beschikbaar zijn.

Kostprijs = 10 euro verzekering inbegrepen. Om daarna verzekerd te blijven lopen bij de club betaal je daarna nog 5 euro. Inschrijvingen kunnen tussen de 1° en de 2° sessie via overschrijving, formulieren ter plaatse na de 1° sessie.

Meer info:  www.joggingcluboosterzele.blogspot.be

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X