Groepssessies voor beginnende lopers bij Joggingclub Oosterzele

ddl-oosterzele-start-to-run-1

Oosterzele, 20/02/2017: Joggingclub Oosterzele legt een reeks begeleide groepssessies in voor beginnende lopers. Je start als leek en dankzij de  deskundige begeleiding kan je na 10 weken 5 km in je eigen tempo aan.  

ddl-oosterzele-start-to-run-2

Met de aanvang van de lente is dit het ideale moment om iets aan de conditie te doen. Dit kan op maandagavond om 19 u vanaf  20 maart 2017 tot 5 juni. Samenkomst aan de sporthal De Kluize waar kleedkamers en douchen beschikbaar zijn.

Kostprijs = 10 euro verzekering inbegrepen. Om daarna verzekerd te blijven lopen bij de club betaal je daarna nog 5 euro. Inschrijvingen kunnen tussen de 1 ° en de 2 ° sessie via overschrijving, formulieren ter plaatse na de 1 ° sessie.

Meer info:  www.joggingcluboosterzele.blogspot.be