Valentijnsnocturne in Oosterzele

2017-02-11-oosterzele-n-va-valentijnsnocturne-50

Oosterzele, 21/02/2017: N-VA Valentijnsnocturne

Zaterdagavond 11 februari organiseerde N-VA Oosterzele haar zesde Valentijnsnocturne in GC De Kluize in Oosterzele (Scheldewindeke). Opnieuw liet het bestuur niets onverlet om de bezoekers een aangename en gezellige avond te bezorgen met lekkere en verfijnde kaas- en vleesschotels. De gasten waren unaniem: de organisatie was af. Vlaamse parlementsleden Andries Gryffrois, Caroline Croo en kamerlid Peter Dedecker waren aanwezig.  

2017-02-11-oosterzele-n-va-valentijnsnocturne-13

Gastspreker van dienst was Matthias Diependaele, fractieleider van de N-VA in het Vlaams parlement. Hij deed uit de doeken waarom de N-VA wel degelijk zorgt voor de broodnodige verandering. Niet zo snel als we wel zouden willen, maar de kentering is duidelijk ingezet. Dat toonde Matthias glashelder aan. Noteer alvast: volgend jaar zaterdag 24 februari 2018, uw aanwezigheid op de zevende N-VA-nocturne! Een sfeergebeuren om naar uit te kijken.
JM