Jongste Imam van België op bezoek bij Soroptimist Zottegem

fb_img_1487226875325
Zottegem, 21/02/2017, ingezonden: Op woensdag 15 februari , hield imam Khalid Benhaddou, een felgesmaakte lezing over de islam. Ook zijn meest recent boek : ” Is dit nu de Islam  ?” werd voorgesteld. Daarin pleit de auteur voor een rationele Islam, een moderne Islam die de westerse democratische regels en waarden wil verzoenen met de Koran .Als coordinator van het Netwerk islamexperten, gaat hij een samenwerking aan met het departement Onderwijs, om radicalisering van jongeren in  Vlaanderen tegen te gaan. Hij waarschuwde net zoals het Ocad, voor de groeiende invloed van het salafisme.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X