Oosterzele Onderneemt eindejaar actie

ddl-oosterzele-winnaars-eindejaarsactie-1

Oosterzele, 22/02/2017: Oosterzele Onderneemt eindejaar actie

Maandagavond vond in de raadszaal van Oosterzele de bekendmaking van de eindejaars winnaars georganiseerd door de gemeentelijke raad van lokale economie en gemeentebestuur. De eindejaarsactie die liep van 1 december 2016 tot en met 15 januari 2017, met als doel de lokale handel te stimuleren. De klanten konden bij de deelnemende handelaars in die actieperiode stempels verzamelen op een spaarkaart. Per deelnemende handelaar werd er een waardebon van €25 voorzien. Er waren ook 5 prijzen te verdelen van de actie met de Freedelity digitale klantenkaart (de kaart met de E-id kaart) krijgen elk een bon van 25€.  

ddl-oosterzele-eindejaaractie-winnaars

Na het welkomst woord van de voorzitter Hugo Verstraeten en de melding van nieuwe naam een logo, gemeentelijke raad van lokale economie Oosterzele wordt “Oosterzele Onderneemt” .

Intussen is “Oosterzele Onderneemt” volop gestart met de bouw van de vernieuwde website met de mogelijkheid voor lokale handelaars om via een webshop hun producten aan te bieden.

De onschuldige hand van Tom Hofman heeft 20 gelukkige winnaars onder 1229 deelnemers van de eindejaarsactie uitgeloot.

Torrekens Solange, Verhaegen Bernice, De Cuyper Gerda, Van Lancker Lieve, Pien Marcel, Van Herde ,Van Den Berge Marijke, De Beukelaer Natalie, Eliano Nancy, Keysers Tinne, Trossaert Jacky,De Moor Emmy, Vermeire Jeanne, Eeckhout Gadelieve, Demeyer Carine, Moeykens Sabine, Stevens Marleen, De Roo (Munkzwalm), Coens Roland (Merelbeke) en Codde Harry

De 5 winnaars van de actie met de Freedelity digitale klantenkaart (1 aanwezig) waren:
Gysembergt Jean-Pierre, De Schamphelaere No ëlla, Semey Steven, Verplanken Denis en GunsPeter.

Daarna aansluiten nog een gezellige receptie aangeboden door het gemeentebestuur en de lokale economie,”Oosterzele
Onderneemt”

DDL