10 jaar Windeekse Groenbuiken met Willy Sommers, Niels De Stadsbader, Peter Van De Veire en Miguel Wiels

groenbuik blanco achtergrond.png

Winedeke, 23/02/2017:  Kermiscomit é De Windeekse Groenbuiken viert deze zomer de 10e editie van de vernieuwde zomerkermis. Voor de aftrap van deze feesteditie op 30 juni, halen de Windekenaren alvast enkele toppers naar het Marktplein: Zowel Willy Sommers als Caf é Flamand zijn op de eerste avond van de zomerkermis te gast.  

 

Het was juli 2006 toen 3 vrienden plots op het idee kwamen om de kermis in Scheldewindeke nieuw leven in te blazen. Ze contacteerden enkele andere vrijwilligers, en al snel waren ‘De Windeekse Groenbuiken’ geboren.

Een eerste eetfestijn enkele maanden later bracht de eerste centen in het laadje. En op 29 juni 2007 was de openingsavond van de vernieuwde zomerkermis een feit.

Nu – 10 jaar later – werkt het comit é volop aan het feestprogramma van deze verjaardageditie. Ze wisten alvast het kruim van de Vlaamse artiesten te strikken:

Willy Sommers staat al meer dan 45 jaar op de planken en hoeft aan niemand meer voorgesteld te worden. Op zijn optredens is ambiance steevast verzekerd. Hij brengt ook ongetwijfeld het volledig gevulde Marktplein van Windeke in de sfeer.

 

Aansluitend zijn ook de rasartiesten van Caf é Flamand te gast: ze brengen op en top meezingnummers van vroeger en nu. De sfeermakers van dienst zijn Miguel Wiels (pianist van h éél wat Vlaamse topartiesten en de sterke man achter K3), Peter van de Veire en Niels Destadsbader, die recent nog werd gelauwerd met een MIA (Music Industry Award) voor de categorie ‘Populair’.

De inkom voor dit geweldig verjaardagsfeest is alvast gratis.

Naast deze toppers hebben de Windeekse Groenbuiken nog andere verassingen in petto voor dit verjaardagsfeest. Daarover verneemt u binnen enkele weken meer.
Meer info:

Filip Michiels, voorzitter kermiscomit é De Windeekse Groenbuiken
0498 50 01 04

Cafe flamand

Willy Sommers