Aangereden wasbeer eerder gezien in tuin Sint-Goriks-Oudenhove?

dsc06872

Sint-Goriks-Oudenhove, 23/02/2017: Werd de wasbeer die werd aangereden op de N42 (zie onze berichtgeving gisteren) vorige week gefotografeerd in een tuin in Sint-Goriks-Oudenhove? Het instituut voor Natuur- en Bosonderzoek onderzoekt of het om hetzelfde exemplaar gaat. 

De wasbeer werd op 16 februari in de late namiddag gezin in de tuin van het gezien Goeteyn in Sint-Goriks-Oudenhove. Het waren de kinderen die het dier opmerkten, onder het afdakje aan de schommel. De wasbeer gedroeg zich vrij tam maar voor alle zekerheid bleven de kinderen uit zijn de buurt.

Natuurpunt werd gecontacteerd en foto’s werden naar specialist ter zake doorgestuurd. Rond 19h30 was het beestje onderweg eventueel naar zijn eventuele fatale bestemming. Het instituut voor Natuur- en Bosonderzoek contacteerde het gezien gisteren omtrent de nieuwe waarneming aan de N42 en onderzoekt nu of het om het zelfde exemplaar gaat.

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X