Sportdienst Zottegem zoekt sportadviseurs

16389415_10208609281497148_1659558083_o

Zottegem, 23/02/2017: De Zottegemse Sportdienst wil de de Zottegemse sportinspraak een nieuwe stimulans geven. Hiervoor wil de dienst onder meer sportadviseurs inschakelen, licht schepen van sport Peter Roman toe.  

De sportadviseur engageert zich op vrijwillige basis en wordt uitgenodigd om gehoord te worden, te overleggen, te adviseren en zijn visies te motiveren over sportthema’s die hun specifieke aandacht vragen. U neemt dus deel aan bijeenkomsten over thema’s die uw sporttak en interesse aanbelangen.
U wordt vrijwillig sportadviseur bij de dynamische en flexibele Zottegemse sportadviesraad.

Heeft u een visie over specifieke sport gerelateerde thema’s? Bent u actief in een sportvereniging of individuele sport? Bent u een sportdeskundige of heeft u gewoon voeling met sport? Wilt u de clubs en/of ongebonden sporters vertegenwoordigen en samenbrengen? Wilt u bepaalde doelgroepen meer sportkansen bieden? Wilt u sportbeoefening en/of beweging bij de Zottegemse bewoners verhogen? Is dit d é uitdaging voor u? Wilt u zich vrijwillig engageren en ons helpen om het sportbeleid te adviseren?

Stuur uw kandidatuur dan naar Sportdienst Zottegem voor 25 maart 2017 met vermelding van naam, contactgegevens en sportieve interesse.

Voor meer informatie: 09/364 53 20 –   fax. 09/361 15 47 – sportdienst@zottegem.be — Bevegemsevijvers 1, 9620 Zottegem – www.zottegem.bewww.facebook.com/sportdienst.zottegem.