Zottegem, Grabbelpas tijdens de krokusvakantie

grabbelpas.jpg

Zottegem, 23/02/2017: Ook dit jaar organiseert de jeugddienst tijdens de schoolvakanties Grabbelpasactiviteiten. Zo staan er tijdens de krokusvakantie elke dag leuke activiteiten op het programma voor kinderen tussen 5 en 12 jaar op het agenda, licht schepen van Jeugd Sandra De Roeck toe.  

De activiteiten vinden elke dag plaats van 14 tot 17 uur. Op dinsdag is een daguitstap.

Een greep uit aanbod: maandag 27 februari knutselen, dinsdag 28 februari daguitstap naar Gent, woensdag 1 maart knutselen, donderdag 2 maart koeken en vrijdag 3 maart film en knutselen.

logo_logo_logo_zottegem-1

Alle activiteiten vinden plaats in het Jeugdcentrum De Muze, Beislovenstraat 4. Er dient op voorhand ingeschreven te worden voor elke activiteit. Dat kon online via http://webshopzottegem.recreatex.be of je kan tijdens de openingsuren langskomen op de jeugddienst of bellen naar  09 367 91 98.

 

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.