Familiecultuurdag Gemeente Zwalm

DeDromenzuigerGemeenteZwalm19.03.2017 banner.jpg

Zwalm, 01/03/2017, persbericht: Familiecultuurdag Gemeente Zwalm — Zondag 19 maart 2017. Even reclame maken voor een leuke gezinsdag in het verschiet! Zoals reeds een aantal jaar vindt in en rond zaal De Zwalmparel op zondag 19 maart de familiecultuurdag plaats, een dag die wordt ingericht door de cultuur- en jeugddienst en de bibliotheek van Gemeente Zwalm. Dit jaar staan er voor gezinnen uit Zwalm maar ook buurgemeenten 2 activiteiten op het programma.  

Om 11 uur start de theatervoorstelling “De Dromenzuiger van Opa Pluizebol” naar een scenario van Marc De Bel. En hij speelt zelf ook mee! In de namiddag staat in de buurt van de Zwalmparel een wandelzoektocht op het programma, de start is voorzien tussen 13 en 14 uur. Middageten kan ter plaatse verkregen worden.

Inschrijven voor beide activiteiten samen kost 4 euro en doe je via het e-loket op www.zwalm.be. Meer informatie via vrijetijd@zwalm.be of 055 480 593.

Afspraak in de Zwalmparel op 19 maart!

DeDromenzuigerGemeenteZwalm19.03.2017.jpg