Eco-comedy voor een vrolijke, nieuwe wereld

kvlv.png

Scheldewindeke-Zottegem-Zwalm, 03/03/2017; persbericht:  Op 16 maart 2017 om 19.30 u organiseert het gewest Scheldewindeke – Zottegem — Zwalm :  “Stop met klagen:  eco-comedy voor een vrolijke, nieuwe wereld”,  door Steven Vromman. De low impact man brengt een eco-comedy over nieuwe helden en nieuwe mogelijkheden voor een duurzame wereld.  Met een glimlach of schaterlachend buitenkomen na een show over de toekomst van onze planeet? Het kan!

Terwijl we in de media steeds meer rampscenario’s te horen krijgen, brengt Steven op hilarische wijze het verhaal van mensen zoals u en ik die zelf de handen uit de mouwen steken. De wereld van morgen maken we immers vandaag. Feel good en concrete tips en tricks gegarandeerd!

“Stop met Klagen” verveelt niet, is geestig en duwt ons tegelijk met onze neus op de feiten.

Iedereen welkom in de feestzaal van het Onze-Lieve-Vrouwcollege campus centrum, Nieuwstraat 19 in Zottegem. KVLV-leden en hun gezinsleden genieten het voordeeltarief van 7 euro. Niet-leden betalen 10 euro. In de deelnameprijs is een drankje inbegrepen.

U kan inschrijven tot 10 maart via mail maria.decooman@gmail.com of tel   09.3605426 en graag vooraf betalen via overschrijving op rek KVLV gewest SZZ nr. BE04 7371 2213 1531

Het gewestbestuur