VZW Bombelbas en Caf é De Vierklaver organiseren het St. Patricks Weekend

devierklaver st patricks.png

Zottegem, 04/03/2017: In het weekend van 17/03 organiseert vzw Bombelbas samen met Caf é De Vierklaver het St. Patricks Weekend.  Met op vrijdag (st patricksday) enkele optredens gevolgd door een feestje om nooit te vergeten met DJ’s Dimitri Mike & Like Vegas.  Op zaterdag denken we aan het vrouwlijk schoon en maken we er een heuse Cocktail avond van, met cocktails aan de schappelijke prijs van amper €5. Ook deze avond gooien we de beentjes los en dansen we tot we erbij neervallen.  Zondag kaartersdag, vanaf 12u is iedereen welkom om te komen manillen voor ‘gedreugd endekes’.  

Inschrijven voor het manillen voor endekes kan ter plaatse gebeuren.
Het betreft geen tornooi, deelnemende ploegen kunnen elkaar da ganse namiddag uitdagen om een potje te manillen. Er kan dus ook de ganse namiddag aangeschoven worden.

De geschiedenis: Begin 2016 hebben enkele oud-leiding van chiro Velzeke de koppen samengestoken en vzw Bombelbas opgericht.Vzw Bombelbas heeft de ambitie om in Zottegem een folkfestival op te richten.  Vorig jaar zijn we begonnen met een optreden van Et Encore met nadien een fuifje. In oktober hadden we dan onze quiz georganiseerd.  Dit jaar staat er een nieuwe editie van Et Encore op het programma.
Vzw Bombelbas & caf é De Vierklaver presenteren
ST. PATRICK’S WEEKEND

VRIJDAG vanaf 20.00 uur
? The Woolly Bushmen [USA]
? Et Encore [Be]
? Dimitri Mike & Like Vegas [Be]
– Prijs voor de best verklede! (Dresscode: groen, Ierland, leprechaun,…)

ZATERDAG vanaf 21.00 uur
– Cocktailavond aan €5…
? DJ Ben
? DJ Stino Martino
? DJ Jos Junior

ZONDAG vanaf 12.00 uur
– Manillen voor endekes (Inschrijven ter plaatse)

? TICKETS
Tickets zijn niet te verkrijgen want dit weekend is helemaal gratis!

? LOCATIE
Caf é De Vierklaver
Elenestraat 98
9620 Zottegem