Voorwaarts Gijzel Oosterzele walst over SV Melsen

image1

Oosterzele, 08/03/2017: Voorwaarts Gijzel Oosterzele walste zondagnamiddag over SV Melsen. Bij de rust al 0 — 4, finaal flikkerde er een 0 — 9 op het bord. Sensationele eindcijfers. Met goals van Kristof Maes (vier!), Kjell Van der Haegen (2), Kevin Roeland, Lorenzo Berwouts en een owngoal van Van De Walle moest SV Melsen de wet van de sterkste ondergaan. Geen oneer voor Melsen, het botste gewoon op een veel sterkere tegenstander. Op  zondag 19 maart organiseert  Voorwaarts Gijzel Oosterzele haar eetfestijn, meer info hierna:

Voorwaarts Gijzel Oosterzele pakte uit met modern powervoetbal, heerlijke goals. VGO zet meteen veel druk, en scoort meteen via Kevin Roeland. VGO trekt zijn dominantie gans de wedstrijd door. VGO bleef de wet dicteren. Voor de rust kon een ontketend VGO al viermaal toeslaan, de match is na 45 minuten eigenlijk al gespeeld. Na de rust blijft VGO bressen slaan. SV Melsen kan Gijzel-Oosterzele geen duimbreed in de weg leggen. De thuisploeg probeert wel, maar de VGO defensie houdt moeiteloos stand. VGO bleef het spel ori ënteren, het elftal is uitgekookt en speelde een perfecte wedstrijd. Kristof Maes brengt met zijn tomeloze inzet veel vuur in het spel en scoort maar liefst viermaal. Samen met Kevin Roeland, Lorenzo Berwouts en Kjell Van der Haegen heeft VGO sterke aanvallende troeven. Een lust om naar te kijken. Voor de trouwe aanhang van SV Melsen een pijnlijke namiddag. Tegen de geoliede machine van Voorwaarts Gijzel Oosterzele was SV Melsen helemaal niet opgewassen. Met dit spel zal VGO een goed figuur slaan in de eindronde. VGO stond honderd procent gemotiveerd aan de aftrap. Het elftal straalde zekerheid uit, de verdediging en het middenveld stonden als een huis, en voorin klasse in de aanval. Ruime zege, maar…het belangrijkste wordt de eindronde. VGO naar tweede provinciale? Moet kunnen. Duimen maar.

Eetfestijn

Al wie voetbalclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele genegen is, kruist alvast zondag 19 maart aan in zijn agenda. Het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke, wordt op zondag 19 maart vanaf 11 u 30 tot 14 u 30 de ideale plek om lekker te tafelen en alle drukte eventjes te ontvluchten. Er worden stoofvlees op grootmoeders wijze, vol au vent, groentjes en frieten geserveerd. Deelnemen kost 17 euro, kinderen smullen tegen 10 euro.

Het bestuur van Voorwaarts Gijzel Oosterzele nodigt u graag uit om uw smaakpapillen te prikkelen, tijdens zeg maar de VGO — fijnproevers dag. Het eetfestijn staat voor sfeervol en lekker eten. Proef de heerlijke smaken. Wie het GC De Kluize binnenstapt, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. De deuren zwaaien wagenwijd open. Iedereen is welkom. Het VGO bestuur maakt er een erezaak van dat iedereen kan genieten van een lekker en verzorgd eetfestijn. Steun je favoriete voetbalclub. Voorzitter Chris Govaert en het bestuur willen als één blok verder bouwen aan de toekomst van de fusieclub Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Eerste periodekampioen VGO hoopt via de eindronde de promotie naar tweede provinciale af te dwingen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en de spelers.

Reporter 17