Victor Wyns (5) en Melle De Vlaminck (6) kinderprins en kinderprinses in Ninove

SORI0331

Ninove, 08/03/2017: De Ridders in de Wortelorde kunnen opnieuw terugblikken op een uiterst geslaagd kindercarnaval. Onder een discreet verhoogd veiligheidsprotocol ging de kleurrijke stoet van kinderen door de binnenstad. De K.H. “St-Cecilia” Appelterre-Eichem mocht de kinderstoet op gang trekken. Fotoreportage door Sophie Richez hierna:SORI0334

Ook dit jaar werden er extra inspanningen gedaan door de Ridders om de volwassenen te scheiden van de kinderen tijdens de stoet. De toeschouwers zagen op deze manier een feestelijke parade met dans en plezier voor en door de kleine carnavalisten. Aansluitend werden ze getrakteerd op een sprankelende en gevarieerde show.

Dit jaar mogen Victor Wyns (5 jaar) en Melle De Vlaminck(6 jaar) met volle teugen genieten van titel kinderprins en kinderprinses. Zij gaan nu een zeer druk weekend tegemoet, aangezien ze alle carnavalsevenementen vanop de eerste rij mogen beleven.’

Fotoreportage door Sophie Richez