Rommelmarkt tijdens Oosterzeelse feesten

ddl-oosterzele-rommelmarkt-1

Oosterzele, 08/03/2017, ingezonden: Tweedehandsspullen zijn tof. Op zondag 4 juni (Sinksen) vanaf 10 u tot 18 u wordt tijdens de Oosterzeelse Feesten een rommelmarkt georganiseerd. Je kan er gezellig rondkuieren, snuffelen en tegelijk de koop van je leven ontdekken. Het Dorp en de Windekekouter wordt the place to be voor wie op zoek is naar allerlei snuisterijen. Al wie geboeid is door nostalgie en vintage moet richting Oosterzele.

x

Tweedehandsspullen zijn vaak toffer dan nieuwerwetse stukken, vaak kwalitatief beter en je haalt een origineel stuk in huis dat niemand anders heeft. Je kan op de Sinksenkermis in Oosterzele echte koopjes doen. Nog altijd zijn veel mensen fan van vlooienmarkten. Veel is er te koop voor een prikje. Oude voorwerpen spreken aan. Oude spullen hebben een ziel, ze zeggen veel over de tijd waarin ze ontworpen zijn. Het succes van de rommelmarkt in Oosterzele zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen én het ontspannend effect. Van het bezoek aan de rommelmarkt tijdens de Oosterzeelse Feesten kan je een leuke daguitstap maken. De rommelmarkt is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek in Oosterzele naar een leuk hebbeding. Je kan ook genieten van het indrukwekkend programma van de Sinksenkermis 2017.

Deelnemen is gratis

En waarom zou je zelfs eens niet deelnemen aan de rommelmarkt in Oosterzele? En leuk meegenomen, deelnemen is gratis. Wie info wenst, zich wil inschrijven voor de rommelmarkt kan contact opnemen met Hilde Aelvoet, hildeaelvoet@hotmail.com. De standen worden toegewezen tussen 7 u 30 en 9 u.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.