Eetfestijn Kleine Planeet Zottegem

kerstmarkt-kleine-planeet-17

Zottegem, 12/03/2017: Op zondag 19 maart organiseert stedelijke basisschool De Kleine Planeet haar eetfestijn in het ontmoetingscentrum van Velzeke. Tijdens het eetfestijn zal de opbrengst bekendgemaakt worden van de  Music For Life  actie van de school ten voordele van VZW BIJS.  

Het eetfestijn is zeer belangrijk voor de school, niet in het minst om de werkingsmiddelen draaiende te houden, zo laat de voorzitter van het Oudercomit é Karen Cornette weten. Tegelijk dankt ze de leden van het Oudercomit é van de school, voor hun ongebreidelde, belangeloze inzet voor de kinderen.

Dit jaar is er naast kip en vis ook de  mogelijkheid om te kiezen voor een lekkere veggieschotel, een vegetarische lasagne. Deze dient wel op voorhand besteld te worden. Inschrijven kan tot woensdag 15 maart.  Iedereen is welkom van 11u30 tot 15u00.

 

 

 

 

affiche eetfestijn DKP